timanttiporaus ja timanttisahaus

Suorittamamme timanttiporaus ja timanttisahaus tehdään aina korkeiden laatukriteerien mukaisesti, jolloin asiakkaamme voivat olla varmoja tilaamansa työn laadusta ja sovittujen aikataulujen pitävyydestä. Suoritamme timanttiporaus- ja sahauspalveluita Helsinki – Vantaa – Uusimaa, sekä Lahti alueilla.

 

Timanttiporaus ja timanttisahaus laadukkaalla kalustolla

Timanttiporaus on pyöreiden reikien poraamista erilaisiin koviin rakennusmateriaaleihin. Tekniikkaa käytetään erittäin laajasti rakennusalalla esimerkiksi putkien ja sähköjen vaatimien läpivientireikien tekoon betoni- ja muihin rakenteisiin.

Timanttileikattu aukko pystytään joko sahaamaan tai leikkaamaan erittäin tarkasti. Työmenetelmänä timanttiporaus on erittäin kustannustehokas tapa suorittaa erilaisia kovien materiaalien leikkauksia, verrattuna esimerkiksi piikkaukseen.

Timanttiporauksen hinta on suhteessa porattavan rakennusmateriaalin kovuuteen. Esimerkiksi kiven poraaminen on hintavampaa kuin betonin.  Erilaiset vaikeissa kulmissa tapahtuvat poraukset ja sauhaukset ovat myöskin hinnaltaan hieman kalliimpia.

Timanttiporauksen hinta määritellään projektityönä sahattujen senttimetrien ja metrien toteuman mukaisesti. Mikäli sinulla on kohde jossa tarvitset asiantuntevan timanttiporaustiimin apua pyydä meiltä räätälöity tarjous.

Timanttileikkaus

Timanttileikkaus (sahaus) tarkoittaa suorakaiteen muotoisten aukkojen sahaamista ja pyöreiden reikien poraamista koviin rakennusmateriaaleihin. Työvälineinä ovat timanttisaha ja timanttipora. Ne eroavat kovametallityökaluista siten, että leikkaavat osat ovat teollisuustimanttia ja kovametalliseosta. 

Vauhdilla asiaan

nettisivut by fortamedia.fi